Vrije vogel in energiemarkt

Onafhankelijk advies voor inkoop energie

Over ons

Wij bemiddelen op het gebied van de  inkoop van  energie en zijn daar erg succesvol in.

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de energiesector en hebben daardoor veel kennis van tarieven en de achtergronden daarvan. Voor veel  relaties / restaurants etc. hebben wij al grote voordelen weten te boeken.  

In de 5 jaar dat wij zelfstandig werken hebben wij  voor meer  dan 200 restaurants succesvol bemiddeld, waaronder vele toprestaurants zoals De Librije, De Leuf, Parkheuvel, Savelberg. Ook voor andere branches Vastgoed, Verenigingen van Eigenaren en industrie zijn wij actief.

Maak gebruik van onze ervaring en verlaag uw energiekosten.

De electriciteitsprijzen zijn op dit moment  laag en de gasprijzen liggen duidelijk onder het niveau van vorig jaar, het is interessant om te bezien wat dit voor u betekent. Nu een contract afsluiten met de looptijd tot en met 31 december 2017 of 2018 is aan te bevelen.

Wij bieden aan gratis een berekening te maken van het voordeel dat u kunt behalen op jaarbasis, hiervoor hebben wij nodig de laatste jaarafrekening  of maandnota van gas en elektriciteit. Verder  het kvk-nummer en de bedrijfsnaam bij de kvk. U krijgt een uitgewerkte specificatie van de voordeelberekening.

Als u beslist in te gaan op de aanbieding, dan zorgen wij voor:

-     Een check op einddatum van uw lopende contract bij uw huidige leverancier          zodat u geen boete verschuldigd bent.

-        Aanvragen en controle van uw contract

-        Opzeggen bij de oude leveranciers

-     Als u akkoord gaat met onze aanbieding bent u een éénmalige vergoeding             van 65 euro per locatie verschuldigd.